Duminică, 25 noiembrie, între orele 10.00-18.00, în Sala Mare a Centrului comunitar 6767 Côte-des-Neiges din Montreal va avea loc Târgul de Crăciun Artizana 2018.

Scopul evenimentului este de a aduce în atenția comunității artizani români și de diverse alte culturi care trăiesc și creează la Montreal, și de a vă inspira și oferi posibile sugestii de cadouri pentru sezonul de sărbători. Veți putea astfel descoperi o serie de obiecte inedite, de o frumusețe rară, lucrate cu migală de artizanii noștri.

Artizanii care doresc să participe la Târgul de Crăciun Artizana 2018 sunt rugați să se înscrie trimițând un email la lsurugiu9@gmail.com până pe data de 20 noiembrie, cu următoarele informații: nume și coordonate (email, telefon); numele companiei, site web/pagină Facebook; categoria de produse oferite: ceramică, lemn, produse pentru copii, cosmetice și îngrijire a pielii, textile, bijuterii etc.; o fotografie ilustrativă cu respectivele produse. Taxa de participare este de 20$ (masă și scaune incluse).

Asociația Artizana a fost înființată în 2016 de Marina Stavilă Josu. Acesta este al patrulea târg prezentat de Artizana, după cele din mai 2016 și mai și decembrie 2017. Edițiile precedente s-au bucurat de o largă participare, atât din partea expozanților cât și a publicului, care a putut admira și cumpăra creațiile unor artizani locali originari din România, Republica Moldova, Rusia, Ucraina dar și din Quebec.

Ediția de anul acesta este organizată în colaborare cu Asociația Culturală Română și Comunitatea Moldovenilor din Quebec și se înscrie în seria evenimentelor dedicate Centenarului Unirii. Ne alăturăm organizatorilor pentru a vă încuraja să vizitați acest târg și să sprijiniți creatorii locali.

Info suplimentare: 514-342-2982 – Liliana Surugiu, președinta asociației Artizana, sau pagina Facebook @Association Artizana.