Accent Montreal, lângă comunitate de 14 ani

    • Accent Montreal este o publicație bilunară gratuită, fondată în 2008, care se adresează comunităţii române din Montreal şi împrejurimi.
    • Accent Montreal oferă un conţinut adaptat intereselor comunităţii noastre, o interpretare atentă a actualității, o analiză diferită de cea a jurnalelor francofone şi anglofone, o voce proprie românilor din Montreal.
    • Accent Montreal este axat pe știri și reportaje din comunitate, alături de care publicăm știri din Canada și România, interviuri, opinii cu semnături prestigioase, pagini dedicate științei, sănătății și mediului, articole cu tematici culturale, impresii de călătorie și divertisment.

Ceea ce ne deosebește de celelalte publicaţii româneşti este viziunea unui Accent propriu integrat în diversitatea culturală din Quebec.

Distribuție

Accent Montreal se distribuie în Montreal, Laval şi Rive-Sud. Este un ziar uşor de găsit pentru cititori şi un mijloc eficace pentru ca businessurile din comunitate să aibă vizibilitatea dorită.

Media multiplatformă

Pe lângă ediția tipărită, Accent Montreal poate fi consultat pe  acest site, fiind accesibil și pe smartphone/tabletă.

Accentmontreal.com este design responsive și retina-ready.

Puncte de distribuție

COTE-DES-NEIGES/NDG/CSL
Centrul comunitar 6767 Côte-des-Neiges; Magazine: Marché EuroVictoria (4751 Ave Van Horne), Marché Épicure (5252 Paré), Marché Epicure (5555 Westminister); Contabilitate: Arcade Accounting (3333 Cavendish); Biserici: Înălţarea Domnului.

MONTREAL CENTRU/SUD
Consulatul General al României la Montreal; Cabinete: Dr. Fârșirotu (1255 boul. Robert-Bourassa); Biserici: Sf. Nicolae.

MONTREAL EST/NORD
Magazine: Balkani Montreal (Piața Jean-Talon), Île des Gourmands (6976 Sherbrooke E); Contabilitate: AACSB; Biserici: Buna Vestire, Sf. Ioan Botezătorul, Sf. Ilie Tesviteanul.

VILLE SAINT-LAURENT
Magazine: BestwineAmerica (1265 Ave O’Brien); Coletărie: World Line Cargo.

WEST ISLAND
Magazine: Charcuterie M.D. (4882 boul Des Sources, Dollard-Des Ormeaux).

RIVE SUD
Magazine: Balkani (5552 Grande Allée, St-Hubert), Cracovia; Biserici: Sf. Gheorghe.

LAVAL
Magazine: Balkani Laval, Transilvania, Marché Balkan.

Cele mai recente articole