În această primăvară, Marché Artisanal Montréal (MAMTL) propune publicului trei târguri de produse artizanale, pe 18 martie, 22 aprilie și 20 mai, între orele 10.00 și 17.00, la biserica Saint-Édouard (425 rue Beaubien Est, colț cu St-Denis, metrou Beaubien).

Veți putea găsi piese unice, produse mai puțin obișnuite și mai ales o piață de desfacere pentru artizanii locali care împletesc în munca lor creativitate, originalitate și ecoresponsabilitate: alimente bio, cosmetice, îmbrăcăminte, accesorii, decorațiuni interioare și exterioare și o mulțime de idei de cadouri pentru 8 Martie, Paște sau Ziua Mamei.

La edițiile din martie și aprilie vă semnalăm prezența unei românce, Carmen Cîmpian. Ea își va prezenta produsele artizanale, făcute în casă, cu ingrediente naturale, precum creme pentru piele, lumânări terapeutice din ceară de albine, săpunuri făcute la rece și săpunuri îmbrăcate în lână împâslită (tehnica împâslirii este cunoscută şi sub denumirea de „felting”), cu un strat subțire de flori de levănțică, care pot fi folosite direct pe piele ca un excelent și foarte fin exfoliant, înlocuind buretele.

Mai multe detalii despre produsele lui Carmen Cimpian, despre ingredientele și modul de fabricare, precum și despre filozofia din spatele lor pe pagina personală a artizanei, la www.geoharmonie.com.