Duminică, 13 mai, va avea loc la școala de muzică Vincent d’Indy din Montreal recitalul pianistei Monica Hurdubei, un nume apreciat pentru pasiunea și interpretarea cu acurateţe a unui repertoriu variat. Stilul său original, plin de sensibilitate, reușește să capteze publicul și să redea acea stare de emoție și de vibrație supremă.

Programul concertului propune piese din epoca preclasică la cea contemporană. Compozitorii și piesele lor au fost alese cu grijă astfel încât melomanii să guste din plin acordurile și armoniile specifice fiecărei epoci: Bach, compozitorul preferat al pianistei, Beethoven, Chopin, Liszt și Kuzmenco – repere de creație inegalabile ale muzicii clasice.

Născută la București, Monica Hurdubei s-a făcut remarcată de la o vârstă fragedă datorită talentului său, fiind admisă, la vârsta de șase ani și cu nota maximă, la liceul de muzică George Enescu din București. A câștigat numeroase premii în România și la nivel internațional, în țări precum Italia, Franța și Canada. Absolventă a Universității din Montreal în interpretare pian și cu un masterat în pedagogie muzicală, Monica Hurdubei este în prezent profesoară de pian la Colegiul Beaubois. În paralel cu activitatea profesorală, pianista susține numeroase concerte și recitaluri.

Adresa școlii de muzică Vincent d’Indy este: 628 Chemin de la Côte-Sainte-Cathrine, Outremont, H2V 2C5. Recitalul va începe la ora 17.30. Preț bilete: 30$/adulți, 10$ copii (între 5 și 15 ani). Info & rezervări: 514-683-9867.