Doina Falcon, pictoriță cu o bogată activitate expozițională, care face parte din grupările de artă The Artists Circle of the West Island și TRAM (Table Ronde sur les Arts de Ville de Mount-Royal), va expune împreună cu alte patru artiste quebecheze – Elke Attal, Laura Holland, Elsy Torres și Chantal Brazeau – la buticul de artă și artizanat Hachem din Vaudreuil. Titlul expoziției este Dreaming in colors, o invitație la reflecție asupra beneficiilor culorilor, artelor plastice și imaginației.

Temele abordate sugerează pasajul spre primăvară. Doina Falcon expune zece tablouri cu tematică florală, pictate în ulei cu spatula. Lucrările sale abstracte și semi abstracte, cu flori în culori pastelate sau vii, se alătură celor în tehnici mixte și colajelor lui Elke Attal, tablourilor de un realism minuțios ale Laurei Holland, personajelor fantastice ale lui Elsy Torres și stilului realist ce caracterizează peisajele și florile lui Chantal Brazeau.

Expoziția este cu vânzare și va dura o lună, de pe 1 pe 31 martie. Vernisajul va avea loc duminică, 11 martie, între orele 14.00-16.00, în sala de expoziții de la Hachem, situat în Complexul Les Avenues Vaudreuil, 6-22800 chemin Dumberry, Vaudreuil-Dorion, 17V 0M8.