Fascinanta Maia Morgenstern vine cu tot ce are mai bun la Montreal în data de 5 februarie 2023. Piesa de teatru „O poveste adevărată”, scrisă chiar de marea actriță, se anunță ca un festin teatral de înaltă calitate.

Spectacolul va avea loc la auditoriul Colegiului Vanier (821 Ave Sainte Croix, Saint-Laurent, H4L 3X9), cu începere de la ora 18:00 (ușile se deschid la ora 17:00). Timp de două ore, îndrăgita actriță va atrage publicul într-o poveste reală pe care o va depăna pe scenă în stilul său unic.

Adesea descrisă ca „simbolul teatrului și filmului românesc”, Maia Morgenstern a jucat în numeroase filme românești și străine, fiind una dintre puținele actrițe românce care au reușit să pătrundă în cinematografia străină. Faima la nivel național i-a adus-o rolul Nela din Balanța, filmul regizat de Lucian Pintilie și lansat în 1992. La nivel internațional este cunoscută pentru interpretarea Fecioarei Maria în filmul lui Mel Gibson The Passion of the Christ (2004).

Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din Îngerul albastru sau Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard.

Pe lângă rolurile sale pe scenă și în film care i-au adus aprecierile criticii și diferite premii importante, Maia Morgenstern este și directoarea celui mai vechi teatru din România, Teatrul Evreiesc de Stat.

Pentru spectacolul din 5 februarie biletele pot fi cumpărate la www.bilete.ca. Informații suplimentare la 438-936-4459.

Spectacolul de la Montreal va fi precedat de o reprezentație la Toronto, în data de 4 februarie. Acest mini-turneu canadian al actriței Maia Morgenstern este organizat de Liuba Sârbu.