Grupul Rock n Violin invită publicul la concertul său din 11 iunie, ce va avea loc la Domaine Roman. În program: piese clasice din rockul românesc și internațional, precum și melodii de muzică populară din diverse zone ale României, interpretate în stilul specific al acestei formații.

Sâmbătă, 11 iunie, la Domaine Roman, Rock n Violin – Călin Rotar (chitară și voce), Codruț Carvațchi (vioară), George Șomle (voce), Anatol Solodchi (chitară bas), Ovidiu Pușcaș (tobe) și Cristian Cojocaru (clape) – va susține un spectacol cu un repertoriu în care veți recunoaște piese celebre din rockul românesc și cel internațional, de la Compact, Holograf, Iris, Cargo, Phoenix, Zdob și Zdup, la Scorpions sau Queen. Spectacolul include, de asemenea, și melodii populare românești cu… accente rock. 

Rock n Violin înseamnă un stil hard rock în care vioara este integrată ca parte de solo sau armonie. Grupul și-a început activitatea ca trupă vocal instrumentală în comunitatea română din Montreal, membrii săi fiind cunoscuți prin implicarea lor în diverse proiecte muzicale alături de artiști consacrați, atât la Montreal, cât și în România.

Grupul s-a format în aprilie 2018 la Montreal, când Călin Rotar și Codruț Carvațchi au înregistrat Hora Mărțișorului, compoziție a maestrului Grigoraș Dinicu, rearanjată orchestral de Călin Rotar. O îmbinare a chitarei electrice în nuanțe de rock cu lina melodică clasică a piesei, interpretată de vioara lui Codruț Carvațchi, Hora Mărțișorului în varianta Rock n Violin este un hit, de la prelucrarea inspirată, la energia interpretării și videoclipul excelent, realizat de videograful Lucian Purici.

În 2019 celor doi fondatori li s-au alăturat și ceilalți membri actuali ai trupei: George Șomle – voce, Anatol Solodchi – chitară bas, Ovidiu Pușcaș – tobe și Cristian Cojocaru – clape. În această formulă, Rock n Violin a deschis concertele Voltaj și Paula Seling de anul trecut de la Montreal.

Pe 11 iunie îi veți putea asculta într-un concert de zile mari în care rockul se va împleti cu sunetul muzicii populare românești.

Rock n Violin
Sâmbătă, 11 iunie 2022, ora 18:00
Domeniul Roman, 300 Rang Ste-Philomène, Berthierville, J0K 1A0
Preț bilet: 50$ – meniu inclus, parcare gratuită
Info & rezervări: 514-296-8538