Artista de origine română participă la trei expoziții în acest moment. Galeriile sunt virtuale, însă ele au avantajul de a fi ușor accesibile, din confortul căminului dvs.

Astfel, luna aceasta, Doina Falcon expune cu Cercle des Artistes de la Banlieue Ouest. Două din tablourile sale în format mare, lucrate în acrilic cu spatula și intitulate Vol și Survol, pot fi vizionate la Facebook@Artists’ Circle West Island.

Doina Falcon – „Vol”, 23.5” x 32.5”, acrilic pe lemn.

O altă expoziție în curs de desfășurare (20 noiembrie – 20 decembrie) este cea a ArtTram (Table Ronde sur l’Art de Mont-Royal). Anul acesta, asociația celebrează 20 de ani de existență și prezintă un Salon virtuel special, la care pictorița Doina Falcon participă cu patru tablouri reprezentând peisaje în acrilic, executate pe lemn. Unul dintre acestea, Abandoned Beach, a fost deja vândut. Vă puteți „plimba” în saloanele acestei galerii virtuale în trei dimensiuni accesând www.arttram.org.

Doina Falcon – „Abandoned Beach”, 12”x16”, acrilic pe lemn.

De pe 1 până pe 31 decembrie are loc o altă expoziție, intitulată Temps des Fêtes, care pune în valoare lucrările membrilor Asociației Artiștilor din Beaconsfield. Doina Falcon prezintă două tablouri, peisaje de iarnă lucrate în acrilic pe pânză. Le puteți vedea mergând pe site-ul asociației, la www.beaconsfieldart.com.

În sfârșit, începând din 12 decembrie și de data aceasta fizic, nu virtual, Doina Falcon participă la expoziția DECEMB’ART, găzduită de Galeria Ambigu (1761 rue Atateken, Montreal, H2L 3L7). Opt lucrări ale artistei sunt prezente în această expoziție, toate în genul abstract, 12”x12”, realizate în tuș și alcool pe hârtie Yupo. Vernisajul este programat pentru sâmbătă, 12 decembrie, la ora 19:00.

Doina Falcon – Tablouri abstracte, 12” x 12”, tuș și alcool pe hârtie Yupo.

Menționăm că pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie una din lucrările sale, Fall in the Laurentians, a fost inclusă în expoziția de grup Fall Scene, găzduită de Golden Palette d’Or (Facebook@Golden Palette d’Or). Tabloul, executat în acrilic (11”x17”), a plecat deja în Europa, la noul său proprietar.

Doina Falcon – „Fall in the Laurentians”, 11” x 17”, acrilic pe pânză de hârtie.

Întrucât se apropie sărbătorile de iarnă, încurajăm cititorii să considere achiziționarea unor tablouri care să facă plăcere celor dragi și, în același timp, să încurajeze arta locală. Doina Falcon poate fi contactată la doina.falcon@gmail.com | www.doina.ca.