Artizanii care doresc să participe la un nou Târg Artizana, programat pentru data de 14 aprilie 2019 la Centrul comunitar 6767 Côte-des-Neiges, se pot înscrie trimițând un email la adresa lsurugiu9@gmail.com până pe data de 1 aprilie, cu următoarele informații: nume și coordonate (email, telefon); numele companiei, site web/pagină Facebook; categoria de produse oferite: ceramică, lemn, produse pentru copii, cosmetice și îngrijire a pielii, textile, bijuterii etc.; o fotografie ilustrativă cu respectivele produse, însoțită de o scurtă descriere. Taxa de participare este de 20$ (masă și scaune incluse). Numărul de locuri este limitat.

Asociația Artizana, condusă în prezent de Liliana Surugiu (președintă) și Oleg Pacaleu (vicepreședinte), a fost înființată în 2016 de Marina Stavilă Josu. De atunci, această asociație ce își propune să promoveze munca artizanilor europeni care creează la Montreal, a organizat mai multe astfel de târguri, de obicei primăvara și de Crăciun. Edițiile precedente s-au bucurat de o largă participare, atât din partea expozanților cât și a publicului, care a putut admira și cumpăra creațiile unor artizani locali originari din România, Republica Moldova, Rusia, Ucraina dar și din Quebec. Pentru public intrarea este liberă.

Mai jos, un album fotografic realizat de Lilian Săvin la Târgul de Crăciun Artizana de anul trecut, care a avut loc pe 25 noiembrie 2018, în același spațiu în care este programată și ediția din aprilie a.c. – Sala mare a Centrului comunitar 6767 Côte-des-Neiges din Montreal.

Pentru informații suplimentare: 514-342-2982 sau urmăriți pagina Facebook@Association Artizana și ziarul Accent Montreal.

CITIȚI ȘI:
„Dor de ie”, un proiect ce pune în valoare portul popular românesc

Salonul internațional de artă Artizana 2017
Creațiile inedite ale Claudiei Elena Răfan