Ambasada României la Ottawa anunță organizarea celei de-a 10-a ediții a Festivalului de scurtmetraj european de la Ottawa, în perioada 26-27 mai 2023, la Ottawa Art Gallery.

Evenimentul este organizat de grupul EUNIC al Ambasadelor și Institutelor culturale din statele membre ale UE în cooperare cu Delegația Uniunii Europene în Canada și Institutul Canadian de Film. Participarea României la festival este asigurată de Institutul Cultural Român în cooperare cu Ambasada României.

Cinematografia română va fi reprezentantă anul acesta de scurtmetrajul Cântec de leagăn/Cradle (regia Paul Mureșan, 2020), care va fi proiectat pe 26 mai 2023 la Galeria de Artă din Ottawa începând cu ora 19:00 ET.

Accesul la cele două zile cu proiecții este gratuit, în măsura locurilor disponibile. Mai multe informații puteți găsi pe pagina web a festivalului, la www.cfi-icf.ca/eusff23.

CITIȚI ȘI:

Au-delà du papier, câștigător al premiului Cercle d’or pentru cel mai bun documentar la Festival cinéma du monde de Sherbrooke 2023