Adrian Niculcea, fotograf profesionist care practică fotografia de eveniment și cea comercială, are și în acest an o expoziție la Manoir Montpellier. Situat în regiunea Outaouais, în orașul Montpellier, complexul cu același nume reprezintă o destinație privilegiată pentru celebrarea unor ocazii speciale – mai ales căsătorii. Adrian Niculcea lucrează de mai mulți ani cu Manoir Montpellier în calitate de fotograf iar această nouă expoziție a sa pune în valoare cele mai reușite imagini surprinse la evenimentele ce au loc aici. Printre cele circa 16 lucrări ce vor fi expuse pe toată durata anului 2019 sunt și câteva realizate cu o dronă, ce impresionează nu doar din punct de vedere tehnic, ci și la nivelul perspectivei și compoziței imaginate de autor. 

Aceste fotografii au fost realizate cu o dronă Phantom 4 Pro, ultima generație de la firma DJI (lider la nivel de vânzări în lume). Drona este prevăzută cu un sistem GPS & Glonass care o ajută să își mențină poziția la punct fix și are un sistem care-i permite întoarcerea la punctul de plecare prin apăsarea unei taste. Camera montată pe dronă este deosebit de performantă: este fixată pe un gimbal (dispozitiv inteligent al cărui scop este izolarea perfectă a camerei video de mişcările şi vibraţiile dronei – n.r.) stabilizat pe trei axe, are o lentilă de 20 mm, poate executa fotografii raw de 20 megapixeli și video de 4k, 60 FPS la 100 mb/s. De asemenea, camera transmite live pe un ecran atașat la telecomandă toți parametrii tehnici, precum și cadrajul fotografiei.

Reamintim că Adrian Niculcea este specializat în fotografie de eveniment (nunți, botezuri etc.), portrete corporative, fotografii de voiaj și arhitectură, imobiliar și fotografie aeriană (cu dronă). Portofoliu și info suplimentare la: www.niculceaphotos.com | 514-969-7963.

1 COMENTARIU

 1. If you fly a drone for anything other than fun, we consider the drone a UAV that is being used for work…

  To apply for a certificate:

  Complete mandatory training through a drone flight school
  Complete an Application for a Special Flight Operations Certificate form [PDF, 1.2 MB] and gather the documentation specified in the application
  Have a track record of safe flying? Learn about qualifying for a Standing Special Flight Operations Certificate
  Send the form and documents to the Civil Aviation regional office in the region where you intend to fly your UAV.

  Your application must contain all information required in the instruction for reviewing and processing a Special Flight Operations Certificate application (UAV Staff Instruction), including:

  your contact information
  a description of how, when and where you plan to use your UAV
  a detailed plan that explains how you’ll deal with safety risks

  More here:

  https://www.tc.gc.ca/en/services/aviation/drone-safety/getting-permission-fly-drone-current-rules/applying-special-flight-operations-certificate-current-rules.html

Comments are closed.