O nouă ediție a Târgului Artizana este programată pentru data de 14 aprilie. Întâlnirea cu artizanii români și de diverse alte culturi care trăiesc și creează la Montreal și care împletesc în munca lor creativitate, originalitate și adesea ecoresponsabilitate, va avea loc în Sala mare a Centrului comunitar 6767 Côte-des-Neiges din Montreal, între orele 10:00 și 17:00. Târgul este o bună ocazie pentru a descoperi produse deosebite, inedite, și de a vă inspira pentru cadouri de Paște și de Ziua Mamei.

La această ediție, târgul incorporează două evenimente speciale: un mini-recital Catalina Mirica, între orele 11:00 și 11:30, în care artista, acompaniată de maestrul Nicolae Mărgineanu, va prezenta câteva extrase din spectacolul său „Les grands noms de la musique française”; un atelier creativ de fabricare de ouă în 3D, cu surprize în interior, din lână împâslită, dedicat copiilor între 4 și 12 ani. Atelierul este oferit de Nelly Rusu (Miora Fibres) de la 11:00 la 12:00, sala 693-5 a aceluiași centru comunitar.

Intrarea la Târgul Artizana este gratuită, iar cu biletele ce vi se oferă la intrare puteți participa la o tombolă.

Evenimentul este organizat de Asociația Artizana cu colaborarea Asociației Culturale Române și a Comunității Moldovenilor din Quebec.

Info suplimentare: 514-342-2982, pagina Facebook@Association Artizana sau Accent Montreal la www.accentmontreal.com.

CITIȚI ȘI:
O nouă ediție a Târgului Artizana

Creațiile artizanale și handmade ale unei românce la Marché créatif de la Paroisse
Catalina Mirica, o stea în devenire a muzicii quebecheze și românești