Fotograful Adrian Niculcea expune o serie de 12 fotografii de mariaj la Manoir Montpellier, în Outaouais (www.manoirmontpellier.com). Situat într-o regiune extrem de pitorească, înconjurat de o natură romantică – între coline, cu ieșire la lac și plajă privată și cu un hambar a cărui patină sporește calitatea artistică a acestui decor – Manoir Montpellier reprezintă una dintre cele mai căutate destinații pentru celebrarea căsătoriilor în Quebec.

Adrian Niculcea, care de-a lungul anilor și-a stabilit o solidă reputație ca fotograf de evenimente speciale și se bucură de o foarte bună colaborare cu Manoir Montpellier, a fost invitat să-și prezinte câteva din numeroasele sale fotografii făcute în acest loc. Artistul a ales pentru această expoziție fotografii realizate în lumină naturală, în care predomină tonurile calde: roșu, galben, oranj, maro. Ele sunt de tip documentar și contemporan și sunt făcute fără flash, în low light, pentru a reda o atmosferă cât mai autentică. Echipamentul folosit este un Nikon cu full sensor cu o lentilă de 50 mm 1.4, care permite jonglarea cu profunzimea de câmp (claritatea din spatele subiectului). Expoziția este deschisă tot anul.

Vă puteți familiariza cu stilul și expertiza fotografului Adrian Niculcea (evenimente, fotografie comercială și industrială) vizitând site-ul său, www.niculceaphotos.com.