Gala Reconnaissance 2017 a Asociației oamenilor de afaceri din Brossard, care s-a desfășurat în data de 17 februarie a.c., a recompensat contribuțiile excepționale ale câtorva companii la dezvoltarea economică a regiunii. Printre cei șapte laureați (cinci companii și două organisme) s-a aflat și Balkani Brossard, la categoria „comerț în detaliu”. Distincțiile au fost acordate în urma evaluării unui juriu, în baza mai multor criterii, printre care se numără implicarea comunitară, caracterul distinct, creativ și inovator, crearea de locuri de muncă și condițiile oferite, contribuția la dezvoltarea orașului Borssard și a împrejurimilor sale, potențialul de dezvoltare al companiei și strategia sa de marketing.

Evenimentul, care are loc o dată la fiecare doi ani, a reunit nu doar numeroși oameni de afaceri, ci și politicieni municipali, provinciali și federali, precum și artiști și profesioniști din diverse domenii de activitate.

O adevărată instituție culinară a comunității noastre, Charcuterie Balkani este un business longeviv și de succes. În cele două magazine ale sale – la Montreal în Piața Jean Talon și pe Rive-Sud la 5552 boul. Grande-Alée din St-Hubert – gustul tradiției este la el acasă. Calitatea produselor, serviciul atent, buna organizare și implicarea comunitară au făcut ca acest magazin atât de cunoscut românilor de aici să fie recunoscut și apreciat și de comunitatea oamenilor de afaceri locală.