Când am văzut că greii tenisului mondial nu se prezintă, din diferite motive, la turneul Masters 1000 de la Montreal, m-am gândit că o să fie un turneu plicticos. Dar n-a fost deloc așa!  

Ce turneu! Peste 230,000 de spectatori au fost prezenți pe durata evenimentului, iar finala, câștigată de spaniolul Pablo Carreño Busta (nr. 14 în clasamentul ATP), a înregistrat un record de prezență, cu peste 12,000 de persoane în tribune.

În primele două zile, rând pe rând, au căzut capii de serie: Denis Shapovalov (nr. 21 în clasamentul ATP), Stefanos Tsitsipas (nr. 7 în clasamentul ATP), Carlos Alcaraz (nr. 4 în clasamentul ATP), iar cireașa de pe tort a fost pusă împotriva numărului 1 mondial, Daniil Medvedev, de jucătorul australian Nick Kyrgios.

De altfel, la ieșirea de pe IGA Stadium, Medvedev, supărat din cauza înfrângerii usturătoare primită de la australian, și-a pierdut cumpătul după ce un spectator din coridorul creat l-a tratat de „loser”,  și și-a dedicat minute bune din timpul de autografe să-i ceară explicații și scuze acelui tip.

Dacă a avut sau nu succes lecția de morală dată suporterului nu se știe. Cert e că după incident, numărul 1 din clasamentul mondial ATP s-a îndreptat roșu de supărare spre vestiare, fără să mai acorde fanilor ce-l așteptau nici măcar un zâmbet amar în loc de autograf.

Daniil Medvedev, protejat de patru agenţi de securitate, în timp ce discuta cu suporterul care-l tratase de „loser”.
Daniil Medvedev, supărat pe neghiobia unui suporter, se îndreaptă spre vestiare fără să mai țină cont de fanii ce-și doreau un autograf.