Echipa România a câștigat la categoria de vârstă 50+ campionatul sezonului regulat al competiției organizate indoor pe perioada de vară, la Complexul sportiv Catalogna, de Quebec Soccer League.

După ce și-au adjudecat atât Cupa cât și Campionatul competiției organizate pe perioada de iarnă de Quebec Super League, „bătrânii” noștri au recidivat și au câștigat și sezonul acesta la categoria lor de vârstă, impunându-se prin știința jocului și disciplina arătată atât în teren cât și pe banca de rezerve.

CIȚIȚI ȘI: Echipa România a câștigat în sezonul de iarnă Campionatul și Cupa competiției organizate de Quebec Super League

În fotografia de mai jos (de la stânga la dreapta), Aurel Preda (Ciupi), Dragoș Iliescu (Dragoș), George Guțescu (Georgică) și Tudor Cantoneru (Nea Doru) ne prezintă tricourile de campioni, precum și trofeul competiției.

Promitem să vă ținem la curent cu știrile din Play-off-ul acestei competiții, mai ales că în sezonul actual cea de-a doua echipa românească, Dacia 50+, ar putea în sfârșit să pună probleme granzilor competiției.

CITIȚI ȘI:

De vorbă cu Călin Ordean, antrenor de fotbal în Quebec
Traseul unui antrenor de fotbal în Quebec
Loyal Transport, o echipă de fotbal 100% românească la Montreal
Echipa Moldova, toți pentru unul și unul pentru toți