Loyal Transport este probabil cea mai bună echipă de români din Montreal care activează într-un  campionat de fotbal la categoria de vârstă de +35 ani. Se pare că sponsorizarea primită de la compania Loyal Transport, care oferă servicii în domeniul distribuției și transportului de marfă în Montreal, nu a fost în zadar: băieții sunt campionii sezonului de vară în divizia I a campionatului de fotbal organizat de Quebec Super League (QSL) în format de 7 contra 7, la Soccerplexe Catalogna.

Echipa, alcătuită în proporție de 100% din jucători români, va debuta din nou din poziția de favorită în sezonul de iarnă al aceleași competiții menționate mai sus.

Iată componența acestei echipe (foto): rândul de sus (de la stânga la dreapta): George Vasile, Călin Ordean, Călin Nechita, Cosmin Dobre, Nicu Iușan, Olivian Dumitrescu, Cosmin Ursu (directorul general al companiei Loyal Transport); rândul de jos (de la stânga la dreapta): Florin Tutu, Ovidiu Tătaru (căpitan), Claudiu Cenan, Yves Leblanc (patronul companiei Loyal Transport și sponsorul echipei), Cristi Ganea, Alin Taloș și Leonard Cernica (portar).