Loyal Transport este probabil cea mai bună echipă de români din Montreal care activează într-un  campionat de fotbal la categoria de vârstă de +35 ani. Se pare că sponsorizarea primită de la compania Loyal Transport, care oferă servicii în domeniul distribuției și transportului de marfă în Montreal, nu a fost în zadar: băieții sunt campionii sezonului de vară în divizia I a campionatului de fotbal organizat de Quebec Super League (QSL) în format de 7 contra 7, la Soccerplexe Catalogna.

Echipa, alcătuită în proporție de 100% din jucători români, va debuta din nou din poziția de favorită în sezonul de iarnă al aceleași competiții menționate mai sus.

Iată componența acestei echipe (foto): rândul de sus (de la stânga la dreapta): George Vasile, Călin Ordean, Călin Nechita, Cosmin Dobre, Nicu Iușan, Olivian Dumitrescu, Cosmin Ursu (directorul general al companiei Loyal Transport); rândul de jos (de la stânga la dreapta): Florin Tutu, Ovidiu Tătaru (căpitan), Claudiu Cenan, Yves Leblanc (patronul companiei Loyal Transport și sponsorul echipei), Cristi Ganea, Alin Taloș și Leonard Cernica (portar).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introdu numele

− 4 = six