Școala Junimea Română din Montreal organizează în data de 25 august, între orele 10:00 și 12:00, o zi a porților deschise, cu scopul de a informa pe cei interesați de avantajele pe care această școală românească, care există de 9 ani, le oferă copiilor înscriși. Vor fi prezentate orarul cursurilor și activitățile propuse precum și procedura de înscriere. Profesorii școlii vor fi disponibili pentru discuții particulare despre program, necesitățile copilului dvs. și rezultatele pe care ați dori să le obțină.

Ziua Porților Deschise va avea loc în sala Auditorium a Colegiului Brébeuf (care găzduiește cursurile școlii în fiecare sâmbătă). Adresa: 5625 av. Decelles, Montreal, H3T 1W4. Parcarea este gratuită. Info suplimentare și contact: contact@junimearomana.com | 514-884-6530 | www.junimearomana.com.

În paralel cu Ziua Porților Deschise, într-o sală alăturată, se va desfășura Ziua Limbii Române pentru Copii – Limba română este patria mea!, cu o serie de activități-surpriză pentru copii, menite să pună în valoare „firescul dor al limbii” (Grigore Vieru). Înscrieri și sugestii: communication@junimearomana.com | 514 884-6530. Intrarea este gratuită.

Anul școlar va debuta în data de 8 septembrie. Cursurile școlii Junimea se adresează segmentului de vârstă 4-18 ani (preșcolari, elevi și studenți).