În zilele de 22 și 23 octombrie 2022, Jeune Barreau de Montréal (JBM) oferă servicii gratuite în cadrul celei de-a 39-a ediții a clinicii sale juridice prin telefon.

Clinica juridică prin telefon, o inițiativă a Jeune Barreau de Montréal (JBM) desfășurată în parteneriat cu Baroul din Quebec și Centre d’accès à l’information juridique (CAIJ), va avea loc în zilele de 22 și 23 octombrie, între orele 9:00 și 16:00. Prin intermediul acestei clinici – care se ține de două ori pe an – cetățenii pot beneficia, gratuit, de sfaturile juridice ale unui avocat sau notar.

Scopul este de a lărgi accesul la justiție. În 2021 peste 4,000 de persoane au făcut apel la aceste servicii. Cele mai frecvente întrebări sunt legate de familie, de buna vecinătate, de muncă, bunuri și gestiunea succesiunilor.

Așadar, dacă doriți să vă informați asupra drepturilor, obligațiilor și a soluțiilor de care dispuneți pentru a regla un diferend, sunați la: 1-844-779-6232.

Fondat în 1898, JBM reunește avocați care profesează de zece ani sau mai puțin. Numărând mai bine de 5,000 de membri, JBM este una din cele mai mari asociații de tineri avocați din lume. Pentru informații suplimentare despre această clinică juridică, precum și alte inițiative ale JDM, consultați site-ul http://ajbm.qc.ca, secțiunea „Services au public”.