Între 15 și 21 februarie, L’ARTelier du Village, împreună cu Beaconsfield Artists Association (BAA), prezintă o expoziție de pictură ce pune în valoare lucrările a două artiste membre ale acestei asociații: Doina Falcon, cu tablouri florale executate în ulei pe pânză, în stil realist abstract, și Laura Holland, cu peisaje (uleiuri pe pânză) realizate în stil realist.

Doina Falcon, care este membră și a grupului artiștilor plastici din Ville Mont-Royal (TRAM) și a grupului artiștilor plastici din West Island, pictează în stil „realitate abstractă”, cu teme variind de la fantezii abstracte, peisaje și flori, până la portrete și personaje dintr-o lume imaginară.

Reamintim că până pe 17 martie, Doina Falcon participă și la expoziția colectivă „Entre-Nous” găzduită de Maison Trestler în Vaudreuil, cu lucrarea „Vechiul sat turcesc”.  Mai multe despre artistă și creațiile sale la www.doina.ca.

  CITIȚI ȘI: Doina Falcon participă la expoziția colectivă „Entre-Nous”

Vernisajul expoziției de la L’ARTelier du Village va avea loc duminică, 17 februarie 2019, între orele 14.00 și 16.00. Situat la 314 Lakeshore Dr în Pointe-Claire, H9S 4L5, L’ARTelier du Village este un butic unde clienții pot găsi haine originale, pantofi, accesorii de modă dar și obiecte de artă și artizanat. Proprietara sa, Roxana Stoleru, artistă la rândul ei, sprijină prin intermediul magazinului său creatorii locali, găzduind o multitudine de expoziții.

  CITIȚI ȘI: Roxana Stoleru, despre L’ARTelier du Village, un magazin al lucrurilor originale