În luna mai, pictorița Doina Falcon a participat la concursul de artă Vent de changement organizat de Centrul de Artă Voland, cu tabloul Renaștere (acrilic, 24”x24”).

Doina Falcon – „Renaștere”, acrilic, 24”x24”.

Tabloul Doinei Falcon a fost selecționat, împreună cu creațiile altor 28 de participanți la concurs,  pentru a face parte din expoziția Vent de changement ce se desfășoară între 7 și 31 iulie la Complexe du Canal Lachine (4710 St Ambroise, H4C 2C7). Fiecare tablou este însoțit de un text al artistului, care explică mesajul lucrării. Iată textul Doinei Falcon:

„Ne aflăm în prezent într-o perioadă de schimbări profunde. Suntem la o răscruce unde putem alege fie întunericul, frica, singurătatea, depresia, egoismul, SAU lumina, neînfricarea, speranța, unitatea spirituală cu toți cei ce doresc binele planetei noastre și al omenirii. Simțim schimbarea ca pe o explozie de culori și lumină, un vortex care ne ridică pe toți la un nivel superior de conștiință. Femeia va juca un rol special ca forță ce va propulsa omenirea spre mai bine, mai frumos. Ea reprezintă primăvara, simbol al renașterii, antrenând un nou ciclu în evoluția umanității. Vântul schimbării va mătura cu valuri de culoare, toată urâțenia și forțele negative, creând loc florilor delicate și frumuseții. Acestea sunt florile conștiinței noastre colective care renaște complet nouă. Mesajul picturii mele este un mesaj de dragoste și compasiune.”

Pentru mai multe informații, partajare de impresii și achiziționare de tablouri, puteți consulta site-ul web al artistei, la www.doina.ca, precum și pagina sa Facebook, @Doina Falcon Artist, și contul Instagram, la www.instagram.com/doinafalcon.

CITIȚI ȘI:

„Voiaj” pe Terra – O evadare în imaginar pe timpul pandemiei