Alexandra Băndean interpretează unul din rolurile principale în filmul indian Super Singh, care se va lansa internațional în data de 16 iunie 2017, inclusiv la Montreal.

Bollywood, sinonim cu cea mai prolifică industrie de film din lume și cu producții muzicale bogate în secvențe de dans, va lansa pe 16 iunie primul film cu un super erou punjabi. Filmul, în genul comedie muzicală fantastică, se intitulează Super Singh iar una din eroinele sale principale, Cathy, este interpretată de Alexandra Băndean, o tânără româncă de 23 de ani, stabilită la Montreal din anul 2000. Alături de Alexandra, doi îndrăgiți actori ai Bollywoodului: Diljit Dosanjh, în rolul super eroului, și Sonam Bajwa.

Super Singh a fost filmat în India și în perioada 1-30 octombrie 2016 la Montreal. Talentul Alexandrei a impresionat la audiție, astfel că i-a fost atribuit rolul lui Cathy, chiar dacă inițial acesta fusese conceput pentru o tânără blondă cu ochi albaștri.

Originară din Bistrița (unde continuă să meargă regulat pentru a-și vizita bunicii și rudele), pasiunile Alexandrei Băndean sunt multiple: cultura indiană, arta, matematica, protecția animalelor. Înainte de acest film a avut câteva roluri mici în diverse producții canadiene, iar apoi a apărut în videoclipuri pentru artiști punjabi din Montreal și a fost model pentru prezentări de modă indiene. Este studentă la Concordia în Matematică și Arte și militează pentru drepturile animalelor.

Alexandra Băndean în revista indiană „Montreal Shaadi”.

Experiența acestui film i-a adâncit respectul pentru cultura indiană, astfel că pe lângă română, franceză și engleză Alexandra a început să învețe și hindi. Ea intenționează să meargă în India, unde are deja fani fideli care îi urmăresc evoluția și o susțin. Dorește, desigur, să continue la Bollywood daca îi se va oferi posibilitatea. Dar, așa cum ne-a mărturisit, Alexandra încearcă să  incorporeze în cotidianul său toate pasiunile care o animă: „Nu vreau să mă limitez. Am mai multe pasiuni și aș vrea să facă toate parte din cotidianul meu. Îmi termin studiile la universitate și văd după aceea unde mă va duce viața.”

O veți putea vedea pe Alexandra Băndean în Super Sigh începând cu 16 iunie 2017, în cinematografele montrealeze care difuzează filme internaționale, precum AMC Forum 22.