Ediția din acestă toamnă a tradiționalei expoziții prezentate de Asociația artiștilor din Saint-Laurent se desfășoară sub semnul virtualului. Expoziția reunește peste 50 de lucrări și este organizată în trei „săli”: sala de acuarele, sala lucrărilor în acrilic și ulei și cea a lucrărilor executate în tehnici mixte. Subiectele sunt variate, de la flori, la arbori, la peisaje terestre, marine sau urbane și portrete. Artă figurativă, artă abstractă, stil impresionist sau realist – expoziția strălucește prin diversitate.

Vă invităm să vizitați acest salon la www.artsaintlaurent.ca/expovirtuelle. Veți (re)descoperi câțiva artiști excepționali de origine română precum: Tatiana Șragăr, Anca Ciupitu și Florin Mihăilescu în sala tablourilor în ulei sau acrilic, Daniela Mușet și Valeria Gruia în sala acuarelelor, și Celestin Năvală, care participă cu o lucrare în tehnici mixte și una în ulei.

Salonul este cu vânzare și va fi deschis vizitatorilor virtuali până de Sărbători. Prețurile sunt abordabile, iar investițiile în artă durabile. Gusturile diferă când vine vorba de artă, însă un original al unui pictor mai puțin cunoscut este de mai mult bun gust într-o încăpere decât reproducerile pe scară largă după tablourile unor artiști celebri.

CITIȚI ȘI:

Tatiana Șragăr: „Ce contează este transpunerea prin creație a frumosului din ochi, inimă și suflet”
● Anca Ciupitu: Traces de notre passage