În data de 22 aprilie, la Centrul comunitar 6767 Côte-des-Neiges din Montreal, Asociația Scriitorilor de Limbă Română din Quebec (ASLRQ) în parteneriat cu Asociația Culturală Română (ACR) și Comunitatea Moldovenilor din Quebec (CMQ) a organizat o dublă lansare de carte: Carmen Doreal cu volumul de poezie „Pe linia vieții” și Eva Halus cu cartea „Cerul meu din Ceres”, o poveste SF destinată copiilor de toate vârstele.

CITIȚI ȘI: Dublă lansare de carte: Carmen Doreal și Eva Halus își prezintă cele mai recente creații literare

„Pe linia vieții” este cel de-al șaselea volum de poezii semnat de Carmen Doreal, apărut anul trecut la Editura Vatra Veche din Târgu Mureș.

„Cerul meu din Ceres”, a treia carte pentru copii de toate vârstele a Evei Halus, este o poveste SF a cărei acțiune se petrece în secolul XXIII și în mare parte în grădina unei școli de botanică din Japonia.

Prezent la eveniment, videograful Mike Farkaș (MIKE TV Productions) a realizat două materiale video. În primul este prezentat volumul semnat de Carmen Doreal.

Cel de-al doilea clip este dedicat scriitoarei Eva Halus și cărții sale. Ambele autoare sunt introduse de poetul Adrian Erbiceanu, presedintele ASLRQ.