Anul 2019 este unul bogat în expoziții pentru artista montrealeză de origine română Doina Falcon. După participarea sa la expoziția colectivă Entre Nous de la Maison Trestler (Vaudreuil, 17 ianuarie-17 martie 2019) și cea alături de pictorița Laura Holland de la L’ARTelier du Village (Pointe-Claire, 15-21 februarie 2019), de data aceasta Doina Falcon prezintă o expoziție solo la Biblioteca Kirkland.

CITIȚI ȘI: Doina Falcon expune la L’ARTelier du Village

Intitulată Momente colorate, aceasta reunește creațiile din ultimii doi ani ale artistei și va dura din 18 martie până în 18 aprilie 2019. Vernisajul va avea loc în data de 24 martie. El reprezintă o foarte bună ocazie de a sprijini această artistă din comunitatea noastră, iar pentru iubitorii de artă, un prilej de a-și îmbogăți colecțiile cu lucrări originale, la prețuri foarte abordabile.

Expoziția este centrată pe câteva teme – apă, flori, portrete și păsări, iar tablourile, vibrante de energie, debordează de viață, lumină și culoare. Stilul Doinei Falcon este realitatea abstractă, ea folosind uleiuri, acrilice și tehnici mixte, pe pânză, lemn, carton și hârtie. 

Doina Falcon –„Tou can, I can”, acrilic pe hârtie canvas, 12″x9″.

Doina Falcon este membră a Asociației Artiștilor din West Island, a Asociației Artiștilor din Ville de Mont-Royal (ARTTRAM) și a Asociației Artiștilor din Beaconsfield (BAA). Tablourile sale sunt răspândite în America de Nord, Europa, Scandinavia, India și Israel. Mai multe detalii despre arta sa la www.doina.ca

Momente colorate
Expoziție de pictură Doina Falcon
18 martie – 18 aprilie 2019
Vernisaj: 24 martie, orele 13:00-16:00
Biblioteca Kirkland, 17100 boul. Hymus, Kirkland, H9J 2W2