Irina Drăghicescu, în vârstă de 46 de ani, a fost ucisă prin înjunghiere, cu aproximativ 30 de răni de cuțit. Crima s-a petrecut miercuri seara, într-o zonă împădurită din cartierul Chomedey din Laval, informează TVA Nouvelles.

La scurt timp după comiterea crimei, suspectul, Konstantinos Tsagaroulis, în vârstă de 20 de ani și fără antecedente penale, a fost arestat de poliție.

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba de un asasinat în context conjugal, însă această ipoteză a fost rapid exclusă. Potrivit sursei citate, criminalul și-ar fi ales victima la întâmplare. Irina Drăghicescu se plimba pur și simplu în pădurea Armand-Frappier, o zonă foarte populară pentru pasionații de aer liber din cartierul Chomedey.

La sosirea serviciilor de urgență, victima nu mai prezenta semne de viață. Moartea sa a fost pronunțată pe loc.

Tsagaroulis a fost arestat într-un bloc din apropiere, unde intrase, după spusele locatarilor, să caute de mâncare. Ulterior a fost acuzat de omor cu premeditare.

Irina Drăghicescu era mamă a doi copii gemeni, fată și băiat, în vârstă de 26 de ani, și lucra ca agentă imobiliară la Groupe Sutton Excellence.

Ea este a 15-a femeie ucisă în Quebec de la începutul anului și a cincea în ultimele 30 de zile.