În plină pandemie COVID-19, echipa de fotbal Loyal Transport a evoluat în sezonul de vară, în divizia I (+18) a campionatului de fotbal organizat de Quebec Super League (QSL), în format de 7 contra 7, la Soccerplexe Catalogna.

Și în acest sezon, la fel ca în fiecare an, echipa a fost sponsorizată de Loyal Express Transport, companie care oferă servicii în domeniul distribuției și transportului de marfă în Montreal, și care are în componența sa șoferi de tir români de pe ambele maluri ale Prutului.

De altfel, compania așa cum indică pe site-ul său, este mereu în căutarea unor șoferi de camioane entuziaști, calificați și de încredere pentru diviziile din Montreal și Montérégie.

As putea adăuga că entuziasmul pe care Loyal Express Transport îl promovează s-a extins și în domeniul sportului, anume la echipa de fotbal pe care această companie o sponsorizează: Loyal Transport.

Deși au o medie de vârstă trecută de 40 de ani, băieții din echipă, 100% formată din jucători români, a reușit prin talent și entuziasm să se impună la categoria de +18 ani.

Din acest motiv, ținem să-i felicităm și să-i prezentăm așa cum se cuvine. 

Rândul de sus: Cristi Ganea, Ovidiu Tătaru,  Călin Ordean, Călin Nichita, Marius Maxim, Cosmin Dobre, Alex Doroș, George Vasile.
Rândul de jos: Bogdan Frățea, Codrin Ganță, Brăduț Păpușoiu, Florin Țuțu, Claudiu Cenan.

Iată și mesajul echipei către cei care au ajutat la realizarea acestui proiect: „Împreună, am reușit să dovedim că este posibil să jucăm fotbal, chiar și în vremuri de pandemie. Mulțumim patronului Loyal Express Transport, dl. Yves Leblanc, și celui care a înlesnit să ne reunim, directorul de operațiuni al companiei, dl. Cosmin Ursu.”

CITIȚI ȘI:

● De vorbă cu Călin Ordean, antrenor de fotbal în Quebec
● Echipa Moldova, toți pentru unul și unul pentru toți