de Matei Maxim

Astăzi, 6 august, în competiția de dublu din cadrul Cupei Rogers de la Montreal, perechea Irina Begu și Simona Halep a pierdut în șaisprezecimi de finală împotriva cuplului format din J. Konta & S. Zhang.

Deși fetele noastre au condus jocul în primul set, ele s-au văzut nevoite să-l cedeze pe cel de-al doilea la tie break. Punctul culminant al meciului a fost în acest al doilea set, atunci când la scorul de 5-4 pentru ele, Irina Begu a făcut două greșeli importante care au dus meciul în prelungiri.

Begu și Halep s-au declarat învinse cu scorul de 11-9 la tie break și în al treilea set, după ce în prealabil au avut două situații importante de a închide meciul în favoarea lor.

Vizibil marcate de această înfrângere, fetele noastre s-au grăbit la sfârșitul meciului să părăsească incinta terenului de joc, cu gândul – speram noi – spre o mai bună evoluție în competiția de simplu.

De profesie inginer, Matei Maxim este pasionat de sport în general dar mai ales de fotbal, tenis, handbal, rugby și șah . În prezent activează ca arbitru în cadrul Federației de Fotbal din Quebec, arbitrând meciuri de fotbal de categorie A, AA și AAA, pentru ligile locale juvenile sau de seniori. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introdu numele

two + 6 =